Promo pakket

Wie heeft er es zin in een ontspanning ? Wie heeft last van depressieve gevoelens ? Heb je een opkikker nodig voor deze winter ? Heb je last van angsten ? 

Vooral in deze tijden waar er veel verwarring is rondom de maatregelen en wat er hier allemaal gevraagd wordt van ons, kan een sessie Access  Bars, Voetreflexologie of een Body Process (Lichaamswerk) nuttig zijn voor jou 😉


 

Een TRIO :

Betaal slechts 180 Euro voor 3 sessies Voetreflexologie, Access Bars en een Body Process 😉

Je voordeel : 40 Euro.

 

EEN DUO  :

Betaal slechts 120 Euro voor 2 sessies Voetreflexologie en Access Bars 😉

Je voordeel :  20 Euro.

 

Wat kan een Access Bars Sessie creëeren voor jou ?

Deze sessie creëert vooral ruimte in jouw hoofd, een gevoel van ruimte in je hele wezen en geeft ontspanning. Het geeft je ook inzichten en kan je helpen angsten en stress los te laten. Hier wordt er ook gewerkt op 32 verschillende punten op je hoofd die elk levensgebieden voorstellen. Geeft jou ook meer energie.

 

Wat kan een sessie Voetreflexologie voor jou creëeren ?

Voetreflexologie ontspant jouw vooral en zorgt ervoor dat, door de corresponderende zones op je voeten te masseren, jouw organen zich ook ontspannen. Het laat je toe om gemakkelijker spanningen en stress los te laten. Andere voordelen zijn ; voert afvalstoffen af, ontgift, meer energie en versterkt het immuunsysteem.

 

Wat kan een sessie Lichaamswerk (een Body Process) voor jou creëeren ?

Afhankelijk van welk Body Process je kiest, kan er van alles transformeren bij een sessie Lichaamswerk. Dit zijn heel intense behandelingen en werken op moleculair vlak. Ze geven ook ontspanning en kunnen ook angsten of stress verminderen.

 

Zie ook mijn website voor meer info : www.magicalhealing.be

Interesse : Boek op www.shiva-center.be bij de Shop of email me op info@magicalhealing.be