Cirkel van vergeving


Inschrijven kan via deze link

                 voor 4 juni        Registreer hier uw deelname


                 voor 20 juni       Registreer hier uw deelnameDjamila Amiri

Cirkel van vergeving


Dinsdag 4 juni - 19u tot 22u

of

Donderdag 20 juni - 19u tot 22u


Bijdrage  € 30De cirkels van vergeving hebben tot doel jou een mooi samenzijn te laten beleven van 2 à 3 uur dat heel eenvoudig is en te gelijk heel krachtig.

Het is een enorme daad van liefde als we de moed vinden om ons hart te genezen. 


Een Cirkel van Vergeving is geen gewone cirkel maar het geeft je de mogelijkheid om anderen en jezelf te vergeven, ook mensen die niet aanwezig zijn, zonder dat je in het bijzijn van anderen over je persoonlijke problemen of wonden hoeft te praten.

Het biedt jou de mogelijkheid om je terug te verbinden met je hart, maar ook terug verbondenheid te voelen met anderen.

Het biedt de mogelijkheid om je hart stapje voor stapje te bevrijden van wrok, verdriet, angst, pijn die jou weerhoudt om je open te stellen voor het leven en ten volle lief te hebben zonder angst.


Deze nieuwe benadering van vergeving is misschien nieuw in Vlaanderen maar het heeft al een paar duizend mensen in een 12-tal landen geholpen.

Er wordt eerst uitleg gegeven over wat vergeving is en wat het niet is en in het 2e deel gaan we ook praktisch aan de slag.


Prijs: €30 

Inschrijven via Shiva Center (Vermeld duidelijk het aantal personen)

Begeleid door Djamila Amiri therapeut bij Innerway (Psychotherapie – Human Design – Reiki) www.innerway.be Opgeleid en lid van de internationale vereniging voor vergeving