Ancient Mysteries & Energies


Bevestig hier uw deelname 


Registreer hier uw deelname


voordracht door :  Ard Pisa

Ancient Mysteries & Energies

Dinsdag 20  juni- 19u30

bijdrage: €15


  • Ard Pisa is een passionele onderzoeker en bevlogen spreker waar je kennis kan mee maken tijdens deze lezing. Op zijn website kan je meer lezen:    https://www.ardpisa.nu/

 

  • Zoals zovelen onder ons is ook hij 'slachtoffer' geworden van het waarheidsvindings-virus en van het innerlijk transformatieproces dat we 'wakker worden' noemen. Bij hem diende dit zich zowat 10 jaar geleden aan. Met een gezwinde bocht van 180 graden gooide hij zijn denken en leven totaal om en houdt zich sindsdien bezig met wat hem interesseert en belangrijk lijkt. 

 

  • Ard brengt hij vele zaken naar boven die vergeten, niet begrepen of onbekend zijn. Hij is vooral geïntrigeerd door de alle aloude mysteriën. Bijzonder is dat hij alles waarover hij zelf uitvoerig heeft bezocht én ingevoeld. Dit is belangrijk omdat die artefacten alles te maken hebben met energieën, frequenties en trillingen. In navolging van Tesla beschouwt hij dat als dé essentie van ons universum en ons zelf. Hij maakte tal van foto's, die hij verwerkt heeft in een wervelende en prikkelende powerpoint die echt om duimen en vingers van af te likken is. 

 

  • Het wordt een wereldreis langsheen de vele piramiden (vooral die in Bosnië en Egypte), de reuzengraven in Sardinië, de Sfinx van het Roemeense Bucegi-gebergte, de stenen formaties in Engeland en Frankrijk, de oudste stad ter wereld Göbekli Tepe in Turkije en dichter bij ons de hunnevelden, waarin hij sommigen onder ons al heeft rondgeleid.